Opleidingen
& Trainingen

De opleidingen & trainingen van Wecreate Academy

Wecreate Academy richt zich op medewerkers die aandacht verdienen, maar niet altijd krijgen. We geloven in het belang van leren & ontwikkelen voor iedereen op de werkvloer. Dit kan door in te zetten op het versterken van eigen regie en (persoonlijk) leiderschap.

Kracht van de Academy
Wij zijn gespecialiseerd in trainingen over leiderschap en eigen regie voor medewerkers en leidinggevenden op MBO-3 / MBO-4 niveau. De trainingen worden versterkt met 1 op 1 coaching gesprekken. Hierdoor is er ook ruimte om te werken aan individuele leerdoelen.

Begrijpelijk en praktisch
Onze trainingen worden gegeven in begrijpelijk taal en zijn lekker praktisch. We zetten trainers in die jouw branche kennen en de taal van de medewerkers spreken.

Subsidiemogelijkheden
Met onze kennis van subsidies kunnen we nagaan of er mogelijkheden zijn voor jouw organisatie hier gebruik van te maken.

Sterke Medewerker Basis

De leerlijn Sterke Medewerker Basis richt zich op het versterken van samenwerking en het bevorderen van eigen regie. Dit door drie trainingen en en twee persoonlijke ontwikkelgesprekken.

Sterke Medewerker Verdieping

De leerlijn Sterke Medewerker Verdiepend zal inzicht geven in je eigen talenten en kwaliteiten en hoe je regie pakt.

Sterke Teamleider Basis

Vijf workshops die de basisvaardigheden van leiderschap versterken.

Sterke Teamleider Verdieping

Verdiepende workshops die meer ‘body’ geven aan effectief leiderschap.

Krachtige Leermeester Verdieping

Een leermeester begeleidt nieuwe medewerkers. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Dit programma richt zich op het ontwikkelen van je communicatievaardigheden, geeft inzicht in hoe je jezelf en anderen kunt begrijpen en leert je om te gaan met verschillende generaties.

Krachtige Leermeester Basis

Een leermeester begeleidt nieuwe medewerkers. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Dit programma richt zich op het ontwikkelen van basiscommunicatievaardigheden, biedt inzicht in persoonlijk leiderschap en leert je hoe je zelf de regie kunt nemen als leermeester.

Add-on Modules

Losstaande workshops die helpen om nóg meer impact te creëren.

Traject op maat

Voor custom vraagstukken.

Wat mensen zeggen over onze opleidingen

“Wat ik prettig vind aan Wecreate Academy is dat er medecursisten zijn, die met dezelfde uitdagingen zitten op de werkvloer. Het is fijn om ervaringen te kunnen delen en van elkaar te kunnen leren.”

Stan Bovee
Logistic Manager bij Esro Food Group

“We hebben een goede ervaring met Wecreate Academy! Vanuit deelnemende collega’s kwamen er positieve reacties. Ook werden er veel praktische tips gegeven die onze leidinggevenden concreet kunnen toepassen op de werkvloer.”

Mireille Wijmenga
HR Medewerker bij Royal Steensma B.V.

“Wij hebben een overwegend positieve ervaring met Wecreate Academy! De sessies worden begeleid door deskundige trainers, die ook goed benaderbaar zijn.”

Jeroen Willems
HR Manager bij Knaapen Groep

Zien we

jou binnenkort?