Wecreate Consulting zet belangrijke stap in uitbreiding met verhuizing naar nieuw pand in Bunnik

Zeist, 14 maart 2024 – Wecreate Consulting, een vooraanstaand adviesbureau op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken, kondigt met trots aan dat het gaat verhuizen naar een nieuw, ruimer pand als onderdeel van de groei. Afgelopen jaar breidde het adviesbureau zich al uit met vestigingen in Deventer (1 april 2023) en Den Bosch (1 oktober 2023).  

De verhuizing van het hoofdkantoor is de volgende stap in het groeiplan van Wecreate. Onze missie is om met de kracht van mensen het werk van morgen te verbeteren. Wij geloven erin dat mensen ertoe doen, in elke organisatie. In een structureel krappe arbeidsmarkt en een snel veranderende wereld helpen wij organisaties anders denken en anders doen. We bieden onze klanten inzichten en praktische hulp bij het vinden van een optimale balans tussen mens en resultaat. Het gaat er om de behoeften en talenten van mensen centraal te zetten om zo de ambities van de klant waar te maken. De verhuizing naar ons nieuwe pand biedt alles om hier invulling aan te geven. Wij kijken met veel enthousiasme naar de toekomst,’’ aldus Dennis van der Ham, oprichter en directeur van Wecreate Consulting.

Stimuleren van een lerende organisatie
Het nieuwe kantoor biedt niet alleen meer ruimte, maar ook moderne faciliteiten die beter aansluiten bij de huidige behoeften van onze werknemers en de uitstraling van Wecreate Consulting. Met deze verhuizing streeft het bedrijf ernaar om zijn capaciteit te vergroten en hoogwaardige dienstverlening te bieden aan zijn gewaardeerde klanten.  

Medeoprichter en directeur van Wecreate Consulting, Jurjen Terpstra, zegt over de verhuizing: “We zijn verheugd om deze belangrijke stap te zetten in de ontwikkeling van Wecreate. Deze nieuwe locatie weerspiegelt niet alleen onze huidige groei, maar helpt ons ook om het bedrijf verder uit te bouwen. Mede door de coronaperiode hebben wij gezien hoe belangrijk de functie van een kantoor is, zeker voor een bedrijf als het onze. We zijn een groeiende organisatie die drijft op het omzetten van kennis en vaardigheden naar toegevoegde waarde voor klanten. Hierbij is een kantoor veel meer dan een plek om te werken. Je leert elkaar kennen op kantoor, je verdiept relaties, je werkt samen, je verwerkt teleurstellingen, gaat uitdagingen te lijf, deelt successen en je lacht en hebt lol samen. Dit zijn essentiële onderdelen voor het creëren van een sterk en lerend collectief. Dit ontwikkel je niet met thuiswerken. Ook ons huidige kantoor accommodeerde dit onvoldoende, bood te weinig ruimte en leidde daardoor tot te veel gesloten deuren. Dit draagt hierdoor niet voldoende bij aan de lerende organisatie die we willen zijn. 

We streven er altijd naar om de best mogelijke diensten te leveren aan onze klanten. De nieuwe locatie stelt ons in staat om beter samen te werken met elkaar en met onze klanten. Een fijne omgeving stimuleert onderlinge samenwerking en helpt ons bij het zijn van een lerende organisatie. Onze dienstverlening is zo goed als de gezamenlijke kracht van onze medewerkers. Het collectief doorlopend verbeteren in lijn met de organisatiedoelen is waar wij onze klanten bij helpen, maar waar we voor onze eigen organisatie ook aan moeten blijven werken. Mee gaan met veranderingen en samenwerken aan doelen gaat niet vanzelf. Ons nieuwe kantoor gaat hierbij helpen.”

Goed voorbeeld doet volgen  
Op 1 april ontvangt Wecreate de sleutel van het pand op Regulierenring 14, 3981 LB, Bunnik. Daarna gaan ze met kleine aanpassingen het kantoor eigen maken. Momenteel wordt het pand nog bezet door de Quoratio Groep, een detacheerder met ruim 700 specialisten op administratieve processen. “Leuk detail is dat Quoratio Groep jaren geleden in ons oude pand in Zeist was gevestigd,” geeft Dennis aan. “We volgen dus een beetje hun spoor en maken graag de komende jaren ook de succesvolle stappen die Quoratio hier in Bunnik heeft gemaakt.”  

Meer ruimte en extra faciliteiten 
Het nieuwe pand biedt een inspirerende werkomgeving voor het groeiende team van professionals, en tegelijkertijd creëert het een gastvrije ruimte voor samenwerking en interactie met klanten. Ook zal er in het nieuwe pand een workshopruimte aanwezig zijn, een mooie stap voor de Wecreate Academy, die hier haar eigen scala aan trainingen kan geven. Met deze verhuizing kijkt Wecreate Consulting vol vertrouwen naar de toekomst en is het bedrijf vastbesloten om zijn positie in het consultancy landschap verder te versterken. 

Over Wecreate  
Wecreate Consulting is een adviesbureau gespecialiseerd in analyse, advies en implementatie op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken op bedrijfs-, regionaal, sectoraal en landelijk niveau. Met een toegewijd team van ruim 50 professionals met verschillende expertises biedt het bedrijf hoogwaardige diensten en op maat gemaakte oplossingen voor zijn klanten. Wecreate Consulting zet zich in om de arbeidsmarktvraagstukken van nu en de toekomst aan te pakken. Want, met de kracht van mensen verbeteren we het werk van morgen. 

Comments are disabled.