Aanvraag WBSO vanuit 9292OV

Reisinformatiegroep B.V. (9292 OV)

Reisinformatiegroep B.V. (beter bekend als 9292 OV) is een samenwerkingsverband tussen alle OV-bedrijven in Nederland. Ze voorzien reizigers van alle benodigde informatie over hun reis van A naar B. Jaarlijks geeft de organisatie zo’n 1 miljard reisadviezen. Deze adviezen zijn zowel telefonisch als online te verkrijgen, via de 9292 OV website en een mobiele app.

Hun missie

9292 OV wil iedereen snel en makkelijk wegwijs maken in het openbaar vervoer. Om dit te realiseren werken er binnen de organisatie voortdurend programmeurs en software ontwikkelaars aan nieuwe, innovatieve projecten.

Subsidie

Organisaties die zich net als 9292 OV richten op het verbeteren en ontwikkelen van producten, diensten en processen kunnen in aanmerking komen voor de Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk (WBSO). Deze wet is opgezet om innovatie binnen bedrijven te bevorderen.
Omdat innoveren een financieel risico met zich meebrengt, probeert de overheid door middel van WBSO organisaties tegemoet te komen. Wecreate ondersteunt 9292 OV o.a. bij het aanvragen van de WBSO en andere publieke financieringsmiddelen. Op deze manier kunnen ze blijven werken aan nieuwe, innovatieve projecten.

Varsha Ramlal
Funding Expert


Meer weten?

Neem direct contact op met Varsha Ramlal.

Email Varsha
Telefoon: 0619653945