Organisatiestructuur en innovatieagenda bij AKOS

AKOS

Een aantal jaar geleden heeft AKOS de overstap gemaakt naar value-based dienstverlener. Als Industrial Development Partner wil AKOS door middel van creativiteit, technische kennis én ervaring haar klanten een voorsprong geven op de markt. Dit vereist dat AKOS continue blijft ontwikkelen. Maar wat komt hierbij kijken?

Nieuwe organisatiestructuur

Wecreate heeft AKOS geholpen bij het opzetten van een nieuwe organisatiestructuur passend bij de overstap naar een value-based dienstverlener. Hierin werd er nadrukkelijk aandacht besteedt aan de personele organisatiecultuur: welke vaardigheden helpen AKOS bij het realiseren van haar missie en strategie?

Aan de slag met innovatie

Bij AKOS staat innovatie centraal. De organisatie is zelf continu aan het innoveren in haar dienstverlening op het gebied van mens, technologie en productie.

Wecreate heeft samen met AKOS hun innovatieagenda en projectkader opgezet en vormgegeven. Op basis van deze nieuwe opzet werkt AKOS continu aan de ontwikkeling en verbetering van haar diensten, inclusief bijbehorende tooling. De kennis die AKOS hierbij opdoet delen zij vervolgens met de klant. Op deze manier geeft AKOS haar klanten een voorsprong op de markt.

Case Elmer

Elmer Schra
Consultant


Meer weten?

Neem direct contact op met Elmer Schra.

E-mail Elmer
Telefoon: 0621476913