Totstandkoming van het project
Wecreate werd in de ontwikkelfase van het project betrokken toen de subsidieregeling REACT-EU beschikbaar kwam. Deze was onderdeel van het Europese corona herstelpakket.

Transvorm kent Wecreate van eerdere samenwerkingen en ervaart deze als waardevol. Voor de ondersteuning bij de vormgeving en uitvoer van een dusdanig subsidieproject trokken wij daarom Wecreate aan”, aldus Hezemans.

Waar Transvorm zich richt op de coördinatie en inhoudelijke vormgeving van Samen Slim, ondersteunt Wecreate in de inrichting en verantwoording van het project. Zoals een efficiënte en rechtsgeldige opzet en inrichting, identificatie en minimalisatie van de verschillende risico’s, het vastleggen van afspraken in overeenkomsten en het inrichten van de juiste werkwijze en werkprocessen.

Het is belangrijk dat het project in de uitvoering nauw aan blijft sluiten op het subsidieproject zoals dat is beschreven in de aanvraag. Zodat de voorgenomen doelen en activiteiten scherp op het netvlies blijven staan bij alle partijen. Afwijken en bijsturen kan, maar dan altijd in goede afstemming met de subsidieverstrekker en alle projectpartners. Met deze insteek werken wij samen om zo een bijdrage te leveren aan het oplossen van de arbeidsmarktknelpunten en tekorten in zorg en welzijn”,  vertelt Jurjen Terpstra, directeur van Wecreate.

Meer weten?
Neem direct contact op met Sandra Schouwenaars via s.schouwenaars@wecreateconsulting.com