Wij regelen de

financiering en verantwoording

Realiseer jouw idee met een optimale financiering en een inzichtelijke projectadministratie.

Heb jij een baanbrekend idee en is aanvullende financiering vereist om dit te kunnen realiseren? Kunnen wij jou helpen om (potentiële) investeerders te overtuigen van jouw businessplan? Of wil je ondersteuning bij het opstellen en vastleggen van jouw subsidie roadmap of verantwoording?

Bij Wecreate beschikken wij over de expertise, middelen en tijd om de best passende financiering voor jouw opdracht te vinden. Daarnaast zetten we het project op, beheren we de projectadministratie en regisseren en monitoren we de uitvoering en afronding.

Wij willen jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Daarom is het belangrijk dat wij jouw organisatie leren kennen en begrijpen. Vanuit hier gaan wij op zoek naar publieke financieringsoplossingen die passen bij jouw bedrijf. Wij helpen je vervolgens bij het aanvragen van publieke financieringsinstrumenten en begeleiden de bijbehorende compliance activiteiten. Op deze manier zorgen wij dat de subsidie optimaal benut wordt.

Ons

werkproces

Bedrijf

Het door-en-door begrijpen van het bedrijf is ons beginpunt voor Strategic funding en finance roadmap.

Identificatie

Matching bedrijfsactiviteit en optimale publieke / private funding en finance.

Aanvraag

Onze jarenlange ervaring helpt bij het indienen van financierings- en/of subsidie aanvragen van de hoogste kwaliteit.

Start

Ondersteuning bij de opzet van het project. Door aan de voorkant aandacht te hebben voor een goede procesinrichting, minimaliseer je risico’s.

Uitvoering

Wij beheren de projectadministratie, voeren tussentijdse kwaliteitscontroles uit en leveren expertise op de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.

Afronding

We ondersteunen bij het opstellen van de einddeclaratie en begeleiden de  verdere afwikkeling met de subsidieverstrekker.

De optimale

funding mix

Wecreate werkt vanuit een 360 graden financieringsconstructie. Wij gaan hierin op zoek naar een optimale mix tussen eigen vermogen en publieke en private middelen.

Allereerst helpen we jou om inzicht in jouw eigen middelen te krijgen. Aan de hand van deze kennis gaan we op zoek naar relevante beschikbare subsidies en publieke financieringsmiddelen zoals overheidsleningen.

Met deze financiering als basis, is het voor onze klanten makkelijker om, indien wenselijk, private financiering te krijgen.

Wij helpen je in elke stap van dat proces. Dit is de kracht van onze funding mix.

Een risicogerichte

benadering

Bij de uitvoering en verantwoording van projecten hanteren wij een risicogerichte benadering. We kijken naar de grootste potentiële valkuilen in het project en hoe we die zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Met een zo gericht mogelijke aanpak, voorkom je te hoge administratieve kosten zonder dat dit leidt tot onaanvaardbare risico’s.

Wij helpen onze klanten van denken naar doen. We verrassen onze opdrachtgevers met slimme nieuwe inzichten en verbinden kansen aan elkaar. Dat realiseren we met maatwerk dat past bij het vraagstuk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem alvast een kijkje in ons werk!

Voorbeelden van

ons werk

Voorbeelden van

ons werk

Wij helpen onze klanten van denken naar doen. We verrassen onze opdrachtgevers met slimme nieuwe inzichten en verbinden kansen aan elkaar. Dat realiseren we met maatwerk dat past bij het vraagstuk.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem alvast een kijkje in ons werk!

Klaar om er een

succes van te maken?