Heb jij de sleutel

tot groei?

Wij stomen jouw organisatie klaar voor de toekomst!

Organisaties moeten scherp anticiperen om technologie bij te benen. Dat geldt niet alleen voor bedrijven in technische sectoren. Technologie raakt iedereen.

Ben je op de hoogte van nieuwe markten, producten en processen? Zie je kansen in snel vernieuwende technologieën? En is jouw bedrijf ingespeeld op de kansen van morgen?

Door te innoveren blijf je de ontwikkelingen (en jouw concurrenten) nét een stapje voor.

Wij helpen onze klanten om hun Innovatiekracht te vergroten.

Dat doen wij mét de mensen in jouw organisatie, want alleen door samenwerking maak je innovatie tot een succes.

Onze aanpak

Wake up call

Blijven doen wat je altijd deed, betekent ophouden te bestaan. We schudden jouw bedrijf wakker met een mix van workshops en visie sessies. We brengen innovatiethema’s in beeld en bouwen aan draagvlak. Zo wordt jouw organisatie meer toekomstgericht en ‘ready for change’.

Innovatieagenda

Met een gestructureerde aanpak helpen we organisaties inzicht te krijgen in hun innovatiemotor. Wij stellen jullie innovatie focus scherp en ontwikkelen we samen met jouw team een innovatiestrategie gericht op markt, klant en technologie.

Innovatiestructuur

We stellen een innovatie roadmap op en helpen je met de inrichting van de innovatieprocessen. Dit helpt om grip te krijgen op jouw innovatieportfolio. We ondersteunen in het transformatieproces en het creëren van wendbaarheid.

Innovatiecultuur

Mensen bepalen 60% van het succes van de innovatiestrategie. We zetten ontwikkelen in jouw organisatie centraal, bouwen aan onderling vertrouwen en versterken de interne samenwerking. Wij coachen leidinggevenden tot innovatiemanagers en stimuleren medewerkers om zelf in actie te komen.

Samen geven wij

innovatie een boost!

Innoveren is van levensbelang en dat kan overweldigend zijn. Je staat er niet alleen voor! Met verschillende diensten helpen we je.

Verbinder

Wil je samenwerken met een andere MKB-er of een kennisinstelling? Wij brengen verschillende partijen in beeld, verbinden je aan anderen en verleggen samen met elkaar de grenzen op het gebied van innovatiemogelijkheden.

Coach

Wil je sparren over jouw ambities? Structureel of eenmalig? Wij bieden een klankbord op jouw visie en denken graag met je mee over jouw innovatieplannen.

Kwartiermaker

Op sectoraal of regionaal niveau aan de slag met innovatie?
Als kwartiermaker brengen wij partijen in beweging. Wij helpen bij het opstellen van een position paper en strategievorming. Ook bieden wij ondersteuning bij hoe je jouw innovatieplannen kunt realiseren

Klaar om er een

succes van te maken?