Kennismaken met: Anna Walas

We mogen regelmatig nieuwe collega’s verwelkomen bij onze organisatie. Hier zijn we trots op! Daarom delen we dit graag met ons netwerk. Onlangs is Anna Walas bij ons gestart als consultant in team Risk en Compliance. Zij stelt zich graag aan je voor.

Wat is je functie bij Wecreate?

Sinds kort ben ik werkzaam als consultant in team Risk en Compliance. Binnen mijn functie houd ik me bezig met het uitwerken van inhoudelijke vraagstukken en ondersteun ik mijn collega’s in het uitvoeren van projecten en programma’s. Op het moment ligt mijn focus op de uitvoer van Food in Transitie 2030. Dit is een programma voor Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL). Hierbij is het mijn taak om ervoor te zorgen dat processen in het team en bij de klanten beheersbaar en voorspelbaar verlopen.

Van welke werkzaamheden krijg je het meeste energie?

Op dit moment is het onmogelijk om één ding te kiezen! Het afwisselende takenpakket – daar krijg ik het meeste energie van!

Hoe heb je deze eerste periode bij Wecreate ervaren?

Ik heb mijn eerste periode bij WeCreate als fantastisch en indrukwekkend ervaren! Ik heb nu al enorm veel geleerd en dit is pas het begin. Daarnaast heb ik super leuke mensen ontmoet. Dit samen draagt bij aan een hele prettige start.

image

Anna Walas 
Consultant Risk en Compliance

Comments are disabled.