Kennismaken met: Bowine Vlak

We mogen regelmatig nieuwe collega’s verwelkomen bij onze organisatie. Hier zijn we trots op! Daarom delen we dit graag met ons netwerk. Onlangs is Bowine Vlak bij ons gestart als consultant in team Regio’s en Sectoren. Zij stelt zich graag aan je voor.

Wat is je functie bij Wecreate?

Sinds kort ben ik werkzaam als consultant in team Regio’s en Sectoren. Binnen mijn functie hou ik mij bezig met het aanpakken van uitdagingen die komen kijken bij het toekomstbestending maken van de mobiliteitsbranche. Daarnaast werk ik samen met mijn collega’s aan andere projecten waarbij we ons richten op zowel de strategische als de operationele kant.

Van welke werkzaamheden krijg je het meeste energie?

Ik hou van een uitdaging, Ik ben nieuwsgierig en proactief. Ik werk graag samen met mijn collega’s aan verschillende projecten, waarin we terug gaan naar de kern van het probleem en daarna aan de slag gaan met het zoeken naar passende oplossingen en kansen.

Hoe heb je deze eerste periode bij Wecreate ervaren?

Er is hier heel veel mogelijk, daarnaast heb ik fijne mensen om mij heen met passie voor hun werk. Bij Wecreate werken we met de mentaliteit ‘leren door te doen’, dat bevalt me goed.

image

Bowine Vlak 
Consultant Regio’s en Sectoren

Comments are disabled.