Kennismaken met: Edwin van Rooijen

We mogen regelmatig nieuwe collega’s verwelkomen bij onze organisatie. Hier zijn we trots op! Daarom delen we dit graag met ons netwerk. Onlangs is Edwin van Rooijen bij ons gestart als consultant in team Regio’s en Sectoren. Hij stelt zich graag aan je voor.

Wat is je functie bij Wecreate?

Sinds kort ben ik werkzaam als consultant in team Regio’s en Sectoren. Binnen mijn functie hou ik me grotendeels bezig met de NL Leert Door subsidie namens de VHG (Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners). Daarnaast zorg ik er, samen met mijn collega’s voor dat zowel het operationele als strategische deel van de diverse trajecten goed georganiseerd is.

Van welke werkzaamheden krijg je het meeste energie?

Ik zet graag mijn denkkracht in om strategische vraagstukken op te lossen. Daarnaast vind ik het leuk om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten. Hier krijg ik energie van.

Hoe heb je deze eerste periode bij Wecreate ervaren?

Wecreate verzorgt verschillende opdrachten voor allerlei opdrachtgevers, dit maakt het werk erg divers. Deze diversiteit vind ik erg leuk, aangezien je de mogelijkheid krijgt om een breed scala aan werkzaamheden uit te voeren. Geen een dag is hetzelfde, die diversiteit vind ik erg prettig.

Edwin van Rooijen
Consultant Regio’s en Sectoren

Comments are disabled.