Kennismaken met: Patrick Liefting

We mogen regelmatig nieuwe collega’s verwelkomen bij onze organisatie. Hier zijn we trots op! Daarom delen we dit graag met ons netwerk. Onlangs is Patrick Liefting bij ons gestart als Innovatie en Performance Consultant. Hij stelt zich graag aan je voor.

 

Wat is je functie bij WeCreate?

Ik ben werkzaam als consultant in het Innovatie en Performance team. Hier hou ik me bezig met het uitvoeren van projecten bij klanten en het uitbrengen van advies op het gebied van technische en sociale innovatie. Dit om organisaties te ondersteunen in het vergroten van hun innovatiekracht. Hiernaast is ons team nog in ontwikkeling en speel ik ook een rol in de (door)ontwikkeling van onze producten en diensten.

Van welke werkzaamheden binnen je functie krijg je het meeste energie?

Ik vind het fijn om mensen te kunnen ontzorgen, zowel klanten als collega’s. Daarom help ik hen graag door advies te geven of handvatten aan te reiken waarmee ze praktisch aan de slag kunnen.

Hoe heb je deze eerste periode bij WeCreate ervaren?

Als een leuke en ook enerverende periode. Er was een goed inwerkschema, ook kon ik meteen aan de slag met projecten bij onze klanten. Dit is me zeker goed bevallen!

Meer weten over team Innovatie & Performance? Bezoek de innovatiepagina op onze website.

Patrick Liefting
Consultant Innovatie & Performance

Comments are disabled.