Kennismaken met: Rowynn Marshall

We mogen regelmatig nieuwe collega’s verwelkomen bij onze organisatie. Hier zijn we trots op! Daarom delen we dit graag met ons netwerk. Onlangs is Rowynn Marshall bij ons gestart als consultant in team Regio’s en Sectoren. Ze stelt zich graag aan je voor.

Wat is je functie bij Wecreate?

Sinds kort ben ik werkzaam als consultant in team Regio’s en Sectoren. Hier hou ik me voornamelijk bezig met de NL Leert Door subsidie. Samen met mijn collega’s verzorg ik het operationele aspect van het traject: ik ben betrokken bij de organisatie van de kick-off voor onze coaches, maak de planningen en zorg ervoor dat administratief alles op orde is.

Van welke werkzaamheden krijg je het meeste energie?

Ik vind het leuk om nieuwe dingen te onderzoeken en leren. Daarom dompel ik me graag onder in de subsidieprojecten waar we aan werken. Hiernaast ben ik een echte teamplayer, ik werk graag samen. Van deze combinatie krijg ik energie: met mijn opgedane kennis, in samenwerking met mijn collega’s een mooi project opzetten!

Hoe heb je deze eerste periode bij Wecreate ervaren?

Het is een interessante en vooral ook leerzame periode! Ik leer veel over de projecten en subsidies waar we aan werken. Deze zitten soms complex in elkaar, wat het erg interessant maakt. Binnenkort gaat het NL Leert Door project met onze coaches officieel van start, daar kijk ik naar uit!

Rowynn Marshall
Consultant Regio’s en Sectoren

Comments are disabled.