Lean Green Belt – Plus Training


Als teamleider, productiemanager of projectmanager in de voedingsindustrie wil je gewoon je team zo goed mogelijk laten presteren. Hiervoor wil je net dat extra stapje meer zetten. Kennis en leiderschapsvaardigheden die je opdoet, helpen je de workflow zo efficiënt mogelijk te organiseren en het maximale uit de talenten van je medewerkers te halenZo haal jij het beste uit je team
!

Let op! Schrijf je deze maand voor deze training en ontvang 50% korting. 

Tijdens de trainingsdagen maken we je projectleider van een lean project, zodat je meer uit je werk kunt halen én je team op de juiste manier kunt motiveren en leiden. Je leert dat Lean meer is dan alleen een applicatietool: het is een patroon ontdekken van probleem naar oorzaak naar oplossing. Dit zorgt voor een organisatie van leren en continu verbeteren. 

Is de Green Belt-Plus training geschikt voor mij?

Green Belt Plus trainingen zijn zeer geschikt om leiders te laten groeien in hun rol. Het doel van training is het oplossen van structurele problemen van multidisciplinaire teams. De training is geschikt voor ploegchefs, productiemanagers en projectmanagers. Lean Six Sigma is een methode voor het duurzaam en continu verbeteren van processen op een gestructureerde manier.

Wat levert de Green Belt-Plus training mij op?

Tijdens de training leer je vraagstukken analytisch te bekijken en te verbinden met klant- en businessbehoeften. Daarnaast richt Green Belt Plus zich, in vergelijking met de standaard Green Belt training, juist op het omgaan met weerstand. Je leert weerstand herkennen, in te spelen op veranderingen en nog belangrijker: hoe je weerstanden kan doorbreken. Na het afronden van de Green Belt-Plus training weet je het verbeterproces zelfstandig te begeleiden. Daarnaast durven je medewerkers verantwoordelijkheid te nemen, de ruimte te geven om te groeien en fouten te zien als kansen voor verbetering.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Tijdens de training behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Hoe vind ik de oorzaak van het probleem en los ik het probleem op met mijn team?
  • Wat is lean leiderschap?
  • Welke leiderschapsstijl is geschikt voor een continu verbeterende organisaties?
  • Identificeer (type) weerstand.
  • Zo doorbreek ik weerstand.

Alleen in januari 2022 50% korting!

Deze unieke training wordt u aangeboden in samenwerking met Onprove. Deze maand met een eenmalige korting van 50%.
Meld je daarom zo snel mogelijk aan voor deze training via info@wecreateconsulting.com of info@onprove.nl 

Comments are disabled.