Vacature: Medewerker Backoffice | Spin in ‘t web (Fulltime)

wecreate-consulting_logo_rgb_lr

Vacature: Medewerker Backoffice | Spin in ‘t web (Fulltime)

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team!

Ben jij een alleskunner die zowel financieel als organisatorisch sterk is? Ben jij dienstverlenend en faciliterend aan het team, maar ook sturend en richtinggevend als het moet? Type ‘spin in het web’. Vind je het leuk om in een jonge, dynamische omgeving te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct opzoek naar een echte aanpakker die onze interne processen draaiende houdt en ervoor zorgt dat onze adviseurs zich kunnen richten op het uitvoeren van opdrachten bij onze klanten. Jij bent de organisatorische schakel tussen klanten en collega’s, tussen directie en teamleden, en tussen externen en de organisatie. Van facturatie tot officemanagement en van organisatie tot het opstellen van managementinformatie. Jij krijgt het voor elkaar!


Over Wecreate

Onder Wecreate vallen verschillende teams van adviseurs, ieder met een eigen focus. De collega’s van Wecreate Consulting zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van arbeidsmarktprojecten op verschillende thema’s, in het bijzonder het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Onder de naam The Funding Company is een  adviesteam actief dat vooral innovatieve bedrijven helpt met het verwerven en verantwoorden van subsidies. Daarnaast hebben we enkele internationale activiteiten via dochterondernemingen. Onze klantenportefeuille is zeer divers. Wij werken voor het bedrijfsleven (midden- en grootbedrijf) en diverse sectoren, O&O fondsen, vakbonden en werkgeversorganisaties.

Onze aanpak en onze mensen maken ons één van de beste spelers in de markt en zorgen er voor dat onze portefeuille van interessante projecten  en klanten blijft groeien. Wij hebben een open en moderne bedrijfscultuur die er op is gericht om het beste uit elkaar te halen met zorg voor elkaar.

http://wecreateconsulting.com/

http://thefundingcompany.nl/


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven financieel administratief medewerker die naast de organisatie ook de adviseurs en de directie ondersteunt. Je taken bestaan o.a. uit:

 • Zorgdragen voor het facturatieproces naar klanten (debiteuren).
 • Voorbereiden van alle betalingen (crediteuren).
 • Controle op inzet en kosten ZZP’ers en doorboeken van uren en kosten op projecten.
 • Bijhouden van CRM, klanten, contracten, opdrachten etc.
 • Bijhouden van voortgang op grote projecten samen met adviseurs (begroting versus realisatie, budgetbewaking).
 • Bijhouden personeelsadministratie (faciliteren maandelijkse loonbetalingen, verlof, verzuim, contracten, laptops, telefoons etc.).
 • Ondersteunen directie (managementrapportages en andere zaken).
 • Contacten onderhouden met personeel, zzp’ers, klanten, accountant, verhuurder etc.
 • Officemanagement (orde en netheid op kantoor, kantoorartikelen, aanspreekpunt).

Om deze rol goed in te kunnen vullen beschik je over de volgende capaciteiten en eigenschappen:

 • Je bent breed inzetbaar en ziet het als een uitdaging om de belangrijke backoffice processen in te richten en te beheren.
 • Je bent cijfermatig sterk en je bent financieel/ administratief onderlegd, zowel qua opleiding als ervaring (minimaal MBO-niveau 4, werkend op HBO-niveau).
 • Je bent analytisch sterk, zeer accuraat en hebt oog voor detail. Je voelt je in hoge mate verantwoordelijk voor je werk en alle backoffice processen binnen de organisatie.
 • Je bent goed in planning en prioriteiten stellen en werkt secuur en gestructureerd.
 • Je hebt een dienstverlenende instelling, maar bewaakt wel de kaders die we als organisatie met elkaar afspreken.
 • Je kunt omgaan met verandering en weet snel te schakelen tussen de behoeftes van de verschillende adviesteams.
 • Je bent open, enthousiast en energiek.
 • Basiskennis van boekhouding is een pre. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Je kunt goed tot zeer goed uit de voeten met Excel.

Je werkt vanuit ons kantoor in Nieuwegein en het liefst kom je uit de regio.


Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarbij je in staat wordt gesteld mee te bouwen aan een groeiende organisatie. We bieden je een prettige werksfeer, met leuke collega’s op kantoor in Nieuwegein. Er is bij ons veel ruimte voor eigen initiatieven, creativiteit en ontwikkeling. Binnen de organisatie staan we voor elkaar klaar en werken we samen aan de toekomst.


Neem contact op!

Word jij enthousiast van bovenstaande omschrijving en voldoe je aan onderstaande criteria?

Stuur je motivatie en CV naar info@wecreateconsulting.com of via 030-6330336. De sluitingsdatum van deze vacature is 25 mei 2018.

 

error: Content is protected !!