WEBBUR: Zet de talenten van uw bemiddelbare werkzoekendenbestand op de kaart!

Heeft uw arbeidsmarktregio al een Publiek Private aanpak voor het ontsluiten en plaatsen van werkzoekenden? De programmaraad Werk-zoekenden van ABU, UWV en VNG stelt per arbeidsmarktregio € 130.000,- beschikbaar om initiatieven op dit terrein te ondersteunen.

De “Startersbijeenkomst ontsluiten werkzoekenden” van 13 maart 2013 motiveerde ons om de centrum-gemeenten het product Webbur aan te bieden. Webbur slaat de brug tussen verschillende partijen, ontsluit de doelgroep, faciliteert de verbetering van cliëntinformatie (CV en portfolio) enpresenteert alle bemiddelbare kandidaten aan flexbedrijven en uw werkgeversservicepunt(en).

WEBBUR

In Webbur kunnen gegevens eenvoudig worden geïmporteerd uit verschillende systemen zoals GWS. Exporteren is ook mogelijk, bijvoorbeeld voor aanlevering aan Werk.nl. Hiermee worden profielen van werk-zoekenden mobiel en uitwisselbaar.

Webbur is web-based, altijd en overal te gebruiken en volledig schaalbaar. Webbur is toegankelijk via internet op PC, tablet en smartphone. Het voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen. Webbur wordt in uw huisstijl opgeleverd zodat u ook online herkenbaar blijft voor uw klant.

Maar er is meer!
Webbur maakt gebruik van Rapasso, een doelmatig, eenvoudig en gebruiksvriendelijk online cliënt-begeleidingsinstrument. U en uw werkzoekenden beschikken hiermee over een interactief e-Portfolio dat voldoet aan alle gangbare uitwisselstandaarden.

De verbinding met werkzoekenden
Het portfolio wordt met één druk op de knop omgezet in een overzichtelijk CV. Jobcoaches en andere begeleiders met toegang tot Webbur kunnen dossiers beheren en actief in contact blijven met werkzoekenden. Werkzoekenden krijgen zoveel mogelijk de eigen regie, maar de begeleider blijft een vinger aan de pols houden. Additioneel zijn opties beschikbaar, zoals: assessments, regiovacatures, POP en beroepskeuzetesten.

Zodra het dossier en portfolio compleet zijn en voldoet aan uw norm kan de werkzoekende zich profileren met een Online Presentatie CV. Dit CV wordt opgenomen in de Rapasso Jukebox. Dit is een state-of-the-art, online vitrine van geschikte deelnemers. Hiermee speelt de werkzoekende zich helemaal in de kijker van flexbedrijven. Zo laat u duidelijk zien wat de onbenutte arbeidsreserve in uw regio is!

Met kwalitatief hoogwaardige output als norm slaat Webbur de brug naar de flexsector en Werk.nl.

Aanpak en oplevering
Wij doorlopen het gehele proces met u. Van definitie en identificatie van de doelgroep en verbeteren van het werkzoekendenbestand tot het presenteren van bemiddelbare kandidaten aan flexbedrijven via de Jukebox en eventueel het exporteren van profielen van werkzoekenden naar Werk.nl.

Webbur is een landelijk dekkend initiatief van Wecreate Consulting en Rapasso. Graag willen wij met u in gesprek om hier voor u een regionaal succes van te maken. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie van Webbur.

 

Meer informatie over het product vindt u via onderstaande links

Portflio: http://www.rapasso.nl/index.php/nl/software/online-client-dossier
Jukebox: http://www.rapasso.nl/index.php/nl/software/jukebox
Online Presentatie CV: http://www.rapasso.nl/index.php/nl/landingspagina/jukebox
Jobcoaches: http://www.rapasso.nl/index.php/nl/professionals/loopbaan-begeleider

error: Content is protected !!