Add-on Modules 
Creëer extra impact

Add-on
Modules

Creëer extra impact

Wil je nóg meer impact creëren naast de standaardleerlijnen? Dat kan! We bieden verschillende Add-on Modules aan. Deze zijn apart te volgen, maar kun je gebruiken als toevoeging aan een van onze bestaande leerlijnen.

Blijven leren en ontwikkelen vinden we belangrijk: Wecreate Academy helpt mensen binnen bedrijven om betere leiders te worden.

 • Vraag naar de subsidiemogelijkheden
 • Dagdeel
 • Open inschrijving vanaf één deelnemer op een locatie bij jou in de regio
 • In-house trajecten vanaf 8 deelnemers
Resultaat

Het volgen van één of meerdere van onze Add-on Modules biedt je verdieping op het door jou gewenste thema, zoals:

 • Persoonlijk Leiderschap
 • Stimuleren van eigen regie
 • Verdieping Communicatie
 • Generatiemanagement
 • Mentorschap
Doelgroep

De doelgroepen van onze Add-on Modules zijn wisselend. Je vind de bijbehorende doelgroep per Add-on Module onder het tabje ‘Programma’.

Programma

We bieden de volgende Add-on Modules aan:

Persoonlijk Leiderschap

In deze workshop leer je jezelf aan te sturen en je doelen te bereiken door je eigen kwaliteiten en talenten volledig in te zetten.

Persoonlijk leiderschap is de manier waarop we de omgeving gebruiken om doelen te bereiken. Inzicht in je sterke punten en valkuilen zijn hierin essentieel.

Werkenden die meer inzicht willen krijgen in eigen kwaliteiten en talenten, maar ook valkuilen. Voorkennis is niet vereist.

Na deze workshop heb je inzicht in je kwaliteiten, talenten en valkuilen. Door bewust en overwogen keuzes te maken kun je richting geven aan je carrière en je leven.

Stimuleren van eigen regie

In deze workshop maken we kennis met eigen regie; wat is het, hoe kan je het faciliteren en hoe ga je het gesprek erover aan als leidinggevende.

Medewerkers moeten eigenaar kunnen zijn van hun eigen werk, of in ieder geval delen ervan. Hoe kun jij ervoor zorgen dat zij de regie pakken op deze onderdelen.

Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in hoe ze anderen regie kunnen laten pakken. Voorkennis is vereist (door volgen van Stimuleren van Leren en Ontwikkelen).

Na deze workshop heb je inzicht in wat eigen regie is, waarom het belangrijk is en hoe je vanuit jouw rol het kan stimuleren bij anderen, met als doel om medewerkers in hun kracht te zetten.

Verdieping Communicatie

In deze workshop ga je aan de slag met de verdiepende vaardigheden die je rondom het thema communicatie kan leren en toepassen.

Inzicht in je communicatiestijl en de impact van de manier van communiceren en vragen stellen zorgt ervoor dat contact met anderen verbeterd wordt.

Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in prestaties van hun teamleden. Voorkennis is vereist (door volgen van Basis Communicatie).

Na het volgen van deze workshop kun je inspelen op de behoeften van jouw medewerkers via de principes van coachend leiderschap. Jij zorgt ervoor dat jouw medewerkers de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Generatiemanagement

Je krijgt inzicht in de verschillen en over­eenkomsten tussen de generaties die nu aan het werk zijn en hoe je optimaal met ze samenwerkt.

Inzicht in de behoeften van iemand die tot een bepaalde generatie hoort is essentieel om het werk zo prettig mogelijk te maken voor iedereen, waardoor medewerkers betrokken zijn en blijven.

Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in hoe je de verschillende generaties kan betrekken en enthousiasmeren voor het werk. Voorkennis is niet vereist.

Na deze workshop heb je meer inzicht in de behoeften van elke generatie en hoe je de brug slaat tussen die verschillen. Je kan aanspraak maken op de aspecten van het werk die voor ieders generatie essentieel zijn.

Mentorschap

In deze workshop maken we kennis en wordt er geoefend met mentorschap; wat is het, hoe kan je het toepassen en wat zijn de valkuilen.

Als mentor faciliteer je de ontwikkeling van medewerkers. Je moet als geen ander de ander kunnen begrijpen en je kunnen inleven om adequaat in te spelen op de behoeften van de medewerker.

Leidinggevenden die meer inzicht willen krijgen in prestaties van hun teamleden. Voorkennis is vereist (door volgen van Basis Leiderschap Modules).

Na deze workshop leer je dat voor je de ander kunt begrijpen en begeleiden, je eerst jezelf beter moet leren kennen. Je leert de ander beter begrijpen en krijgt meer inzicht in de ander zijn behoeften in contact en begeleiding.

Omschrijving

Wil je nóg meer impact creëren? Dat kan! Wecreate Academy biedt verschillende Add-on Modules aan. Deze zijn apart te volgen, maar kun je gebruiken als toevoeging aan een van onze bestaande leerlijnen.

 • Voor deze modules heb je soms wel, maar soms geen vooropleiding nodig. Je vind de vereiste vooropleidingen per Add-on Module onder het tabje ‘Programma’.
 • De totale studielast varieert per Add-on Module.

Comments are disabled.